Segítségnyújtáshoz,
rendeléshez
hívjon fel!

kapcsolat

06-30/205-9968

Árajánlatkéréshez kattintson ide!

Miért épp nálunk?

 • A tanácsadás szakképzett, udvarias

 • Megoldással szolgálunk bármire

 • Profi szerelők

 • Nincsenek rejtett költségek

 • Nem kell várnia a kiszolgálásra

 • A javítást is mi végezzük, ha szükséges

Árnyékolás főoldal Ablakszigetelés

Ablakszigetelés Békéscsaba területén

Miért annyira keresett személy az ablakszigetelő Békéscsaba környékén is?

Manapság a tv-k és a rádiók állandóan a dráguló energiáról beszélnek. Szinte minden berendezésünket valamilyen energiával működtetjük otthonunkban. A fűtőanyagok árára is a folyamatos emelkedés jellemző.

Egyre többen keresnek módszereket a fűtési energia csökkentésére, több kevesebb sikerrel. A leginkább bevált és sikeres eljárás a nyílászáró szigetelés Békéscsaba körzetében is. Ennek alkalmazásával nem kis mértékben lehet megfékezni a nyílászárók résein távozni akaró hőenergiát.

Milyen előnyökkel jár az ablakszigetelés Békéscsaba lakásaiban?

 • javul a közérzet, mivel melegebb lesz bent

 • egészségesebb lesz az otthoni légkör, mert huzat-, utcai por és kipufogógázmentes lesz

 • kevesebbet kell a fűtésre költeni

 • nagy esőzéseknél sem folyik be a víz

 • hosszú élettartam

 • sokkal kevesebbe kerül mint az ablakcsere

 • csendesebb lesz a lakás, mivel csökken az utcáról beszűrődő zaj

 • a klímaberendezések kevesebbet fogyasztanak, mert nyáron nem tud kiszökni a hűtött levegő

Ha egy lakóház nyílászárók melletti rései összeadódnak, az olyan, mintha egy focilabda átmérőjű nyílás lenne a ház falán. Ezt nem érdemes figyelmen kívül hagyni, ezért elengedhetetlen az ablakszigetelés Békéscsaba lakóházainál.

Valójában a régi faablakoknál is csodát tesz az utólagos ablakszigetelés Békéscsaba környéki szolgáltatása, mert ezek már ki vannak száradva és nem deformálódnak tovább a későbbiekben. Nem alkalmazható viszont a korhadt fa ablakoknál, ugyanis kijön a szilikongumi a bemart résből.

Az eljárás során egy bemart horonyba (vájatba) kerül a szilikongumi, mely a résnek megfelelően lehet 6, 8, 10, 12 mm-es. Maga a gumi élettartama igen hosszú, 10-15 év, annyira kell csak ügyelni, hogy az ablakfestés idejére el kell távolítani, majd száradás után vissza kell tenni. Ez a bemarásos ablak vagy ajtószigetelés Békéscsaba otthonainak nyílászáróin is sokkal előnyösebb, mint a ragasztott purfix típusok. Ez utóbbi könnyen elszakad és megszívja magát vízzel.

Mennyibe kerül az ablakszigetelés Békéscsaba lakosságának?

Lényegesen kevesebbet kell érte fizetni, mint a nyílászárócseréért, ami darabonként több tízezer forint lenne. Ezzel szemben 1000 Ft-ba kerülne folyóméterenként (az ablak kerületében) a nyílászáró szigetelés Békéscsaba területén lévő otthonában, viszont kedvezményesen 800 Ft/fm-ért megkapja. Amennyiben Ön legalább 3 ablakra vagy ajtóra kéri az ablakszigetelést, akkor csak 700 Ft/fm.

Tárcsázza most:

 

06-30/205-9968

Ablakszigetelő Békéscsaba, ablakszigetelés Békéscsaba

 

Ön a következő kulcsszavak valamelyikével jutott el hozzánk: ablakszigetelés békéscsaba, ablakszigetelés gyula, ablakszigetelés mezőberény, ablakszigetelés gyomaendrőd, ablakszigetelés szarvas, ablakszigetelés szeghalom, ablakszigetelő békéscsaba, ajtószigetelés békéscsaba, nyílászáró szigetelés békéscsaba

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Árnyékolók
 

Ahol munkákat vállalunk:

Békéscsaba, Kisnyék, Kétsoprony, Nagygyanté, Gyula, Körösnagyharsány, Méhkerék, Kötegyán, Mezőgyán, Sarkad, Okány, Sarkadkeresztúr, Zsadány, Újszalonta, Elek, Gyulavári, Kétegyháza, Újkígyós, Szabadkígyós, Kertészsziget, Füzesgyarmat, Dévaványa, Telekgerendás, Csorvás, Bucsa, Orosháza, Ecsegfalva, Körösladány, Kertészsziget, Békésszentandrás, Gyomaendrőd, Csabacsűd, Hunya, Kondoros, Kardos, Örménykút, Békés, Szarvas, Mezőberény, Köröstarcsa, Körösújfalu, Vésztő, Szeghalom, Murony, Biharugra, Tarhos, Geszt, Bélmegyer, Doboz, Csárdaszállás, Kamut, Székkutas, Tótkomlós, Csanádapáca, Medgyesegyháza