Segítségnyújtáshoz,
rendeléshez
hívjon fel!

kapcsolat

06-30/205-9968

Árajánlatkéréshez kattintson ide!

Miért épp nálunk?

  • A tanácsadás szakképzett, udvarias

  • Megoldással szolgálunk bármire

  • Profi szerelők

  • Nincsenek rejtett költségek

  • Nem kell várnia a kiszolgálásra

  • A javítást is mi végezzük, ha szükséges

Árnyékolás főoldal Harmonikaajtó

Harmonikaajtó Békéscsaba

Hogy lehet harmonikaajtója könnyedén?

Békés megye bármelyik városában lakik: Békéscsaba, Békés, Gyula, Mezőberény, Gyomaendrőd, Szarvas, Szeghalom vagy más településen szeretne információkat a harmonikaajtó témakörben.

A harmonikaajtó olyan elhúzható nyílászáró, aminek az elemei harmonikaszerűen kapcsolódnak egymáshoz és műanyagból készül. Az elemek 11 cm szélesek.

Milyen színekben kapható a harmonika ajtó?

Az alapszín a fehér, ez a legnépszerűbb. Ezen kívül naturfa, bézs, koloniál, szürke, mogyoró, tölgy, barna színekben létezik. A szélessége szinte bármekkora lehet, már 6 m széleset is készítettünk. A maximális magasság 3 m.

Nagyon sokféle helyre be lehet szerelni. Nemcsak meglévő ajtótokba, hanem térelválasztónak valamelyik helyiségbe, leválasztani valamilyen részt vagy fürdőszobába. Mivel műanyag ezért nem árt neki a víz és a pára.

Amikor összehúzzuk akkor az ajtónyílás szélességét lecsökkenti. Ez legalább 10 cm-t elvesz a szélességből. A harmonikaajtó sohasem fog kiegyenesedni, éppen ezért harmonika ajtó a neve.

Csak felül van sín, így megmenekülünk attól, hogy egy alsó sínbe belerúgjunk, felbotoljunk benne.

A gyerekek is egyszerűen kezelhetik.

Rendelje meg most!

Hívjon fel!
06-30/205-9968Ön a következő keresőszók egyikével jutott el oldalunkra: harmonikaajtó békés, harmonikaajtó békéscsaba, harmonikaajtó békés megye.

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Árnyékolók
 

Ahol munkákat vállalunk:

Békéscsaba, Kisnyék, Kétsoprony, Nagygyanté, Gyula, Körösnagyharsány, Méhkerék, Kötegyán, Mezőgyán, Sarkad, Okány, Sarkadkeresztúr, Zsadány, Újszalonta, Elek, Gyulavári, Kétegyháza, Újkígyós, Szabadkígyós, Kertészsziget, Füzesgyarmat, Dévaványa, Telekgerendás, Csorvás, Bucsa, Orosháza, Ecsegfalva, Körösladány, Kertészsziget, Békésszentandrás, Gyomaendrőd, Csabacsűd, Hunya, Kondoros, Kardos, Örménykút, Békés, Szarvas, Mezőberény, Köröstarcsa, Körösújfalu, Vésztő, Szeghalom, Murony, Biharugra, Tarhos, Geszt, Bélmegyer, Doboz, Csárdaszállás, Kamut, Székkutas, Tótkomlós, Csanádapáca, Medgyesegyháza