Műanyag ablak Békéscsaba otthonaiba

Sokat spórolhat, ha az energiatakarékos műanyag ablak Békéscsaba otthonaiban is helyet kaphat!

Biztosan érezte már, hogy mennyire zavaró, amikor télen a hideg levegő a nyílászárók résein besüvít a szobákba. Azt sem tudja, hogyan tömködje el a hézagokat, hogy a meleg ne szökjön ki a lakásból? Ezzel többé nem kell foglalkoznia, hiszen egy precízen beépített műanyag ablak Békéscsaba és a környező települések otthonait is költséghatékonnyá és nagyon kellemes hellyé teheti.

Miért a legideálisabb a műanyag ablak Békéscsaba térségében is?

Először is számtalan előnnyel rendelkezik társaival szemben. Vegyük például a fa ablakokat, amelyek az évek során elkorhadnak, rések keletkeznek rajtuk, festeni és ápolni kell őket. Ezzel szemben a műanyag ablak Békéscsaba otthonaiban sem igényel törődést. Nem színeződik el, kiváló stabilitás jellemzi, praktikus, és mindemellett gazdag színválasztékban és különböző formában kapható, az Ön igényeire szabva.

Még néhány előny, amivel a műanyag ablak Békéscsaba területén is rendelkezik:

Egy korszerű műanyag ablak nem csak hő és hangszigetelő képességével válhat előnyössé az Ön számára, hanem esztétikájával, hasznos funkcióival és biztonsági tulajdonságaival.

Továbbá:

  • Nem kell többé festenie ablakait

  • Kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak

  • A profil nem deformálódik, és nem színeződik el

  • Könnyen tisztítható

  • Garantált vetemedés mentesség, és vízállóság jellemzi

  • Magas a kopás és karcállósága

Anyaga nagy keménységű PVC, amelyet különböző típusú beépített acélprofilok tesznek merevebbé. A profil az a része a műanyag ablaknak, amiből a „keret” készül, tehát a tok és a szárny.

Az ablak profilok ún. légkamrákat is tartalmaznak, amelyek az ablakok hőszigeteléséért felelősek. Minél több a légkamrák aránya annál jobb a profil hőszigetelése.

A légkamrák működésének alapvető feladata, hogy a levegőt rétegesen megtartsák. A profilok vastagsága is a légkamrák számától függ.

A műanyag ablakok általában kétrétegű üveggel készülnek, de manapság már nem ritka a háromrétegű üveg is, ha a belső és külső hőmérséklet különbség oly mértékű, hogy azt megkövetelje.

Egy jó minőségű műanyag ablak alapanyaga már UV-stabilizátort is tartalmaz, ami a napsugárzás ártalmas hatását gátolja.

Ismerve az előnyöket és tulajdonságokat, Ön biztosan olyan műanyag ablakot választ otthonába, amivel hosszú távon is elégedett lehet!

Rendeljen most!

Írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre!


Műanyag ablak Békéscsaba


Az itt látható kulcsszavak egyike segítette Önt oldalunkra: műanyag ablak békéscsaba, ablak békéscsaba

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Árnyékolók