Segítségnyújtáshoz,
rendeléshez
hívjon fel!

kapcsolat

06-30/205-9968

Árajánlatkéréshez kattintson ide!

Miért épp nálunk?

 • A tanácsadás szakképzett, udvarias

 • Megoldással szolgálunk bármire

 • Profi szerelők

 • Nincsenek rejtett költségek

 • Nem kell várnia a kiszolgálásra

 • A javítást is mi végezzük, ha szükséges

Árnyékolás főoldal Redőny

Redőny Békéscsaba

Kényelmes otthont szeretne?

Lakjon Ön Békés megye bármelyik településén: Békéscsaba, Békés, Gyula, Mezőberény, Gyomaendrőd, Szarvas, Szeghalom vagy más városban, szüksége van információkra a redőnyökkel kapcsolatban.

A megoldás a redőny, amely olyan árnyékoló, amely az ablak, ajtó, üvegfal előtt, kívül helyezkedik el és leárnyékolja és védi a nyílászárót.

Milyen fajtái vannak?

Az legegyszerűbb a hagyományos műanyag redőny, amelyet megtalálunk a legtöbb békéscsabai háztartásban. Olcsósága, könnyű felszerelhetősége és kezelhetősége teszi olyan népszerűvé. A keret (tok és lefutók) színe fehér és sötétbarna lehet, a mozgó lécek pedig fehér, fautánzatú, mogyoró, kávé, vaj (bézs), szürke, átlátszó színűek lehetnek.

A következő a redextra, amely ugyancsak műanyagból készül, de már korszerűbb, az alumínium redőny műanyag változata. Egyre többen rendelik Békéscsaba városában. A lefutó keskeny és kefés csillapítású, fémtengely található benne, a tárcsák csapágyazottak és az ütköző rejtett. Ára a hagyományos műanyag és az alumínium ára között van. Ez a változat kombinálható szúnyoghálóval, azaz egy tokba tud kerülni a redőny és a rolós szúnyogháló úgy, hogy belül a szúnyogháló, kívül a redőny mozog.

Az alumínium változat szinte minden eleme alumíniumból készül, így betörésbiztosabb, tartósabb, modernebb az előző változatoknál. Megtalálható benne a feltolásgátló, ami miatt csak korlátozottan lehet kívülről feltolni ezt a redőnyt. Ez is kombinálható szúnyoghálóval, egy duplasínes megoldással. Ez a változat Békéscsaba minőségi vevői között hódít.

Mik az előnyei?

A redőny előnyei:

 1. nem látnak be a szomszédok
 2. árnyékot ad, így nézheti a tv-t, számítógépet
 3. nyáron csökkenti a beérkező nap melegét
 4. télen szigeteli a házat és csökkenti a fűtési költségeket
 5. védi a nyílászárót az időjárás viszontagságaitól
 6. csökkenti a betörés esélyét
 7. védi az ablaküveget a kitöréstől

Mennyibe kerül?

A redőny ár a következő a felszereléssel együtt:

Hagyományos műanyag redőny: 6500 Ft/m2

Redextra (új típusú műanyag redőny): 9000 Ft/m2

Alumínium redőny: 19.500 Ft/m2

Hívjon most az ingyenes 20 perces felméréshez!

06-30/205-9968

 

Ön a következő keresőszók egyikével jutott el oldalunkra: redőny békés, redőny békéscsaba, redőny békés megye, békéscsaba, békés, békés megye

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Árnyékolók
 

Ahol munkákat vállalunk:

Békéscsaba, Kisnyék, Kétsoprony, Nagygyanté, Gyula, Körösnagyharsány, Méhkerék, Kötegyán, Mezőgyán, Sarkad, Okány, Sarkadkeresztúr, Zsadány, Újszalonta, Elek, Gyulavári, Kétegyháza, Újkígyós, Szabadkígyós, Kertészsziget, Füzesgyarmat, Dévaványa, Telekgerendás, Csorvás, Bucsa, Orosháza, Ecsegfalva, Körösladány, Kertészsziget, Békésszentandrás, Gyomaendrőd, Csabacsűd, Hunya, Kondoros, Kardos, Örménykút, Békés, Szarvas, Mezőberény, Köröstarcsa, Körösújfalu, Vésztő, Szeghalom, Murony, Biharugra, Tarhos, Geszt, Bélmegyer, Doboz, Csárdaszállás, Kamut, Székkutas, Tótkomlós, Csanádapáca, Medgyesegyháza