Segítségnyújtáshoz,
rendeléshez
hívjon fel!

kapcsolat

06-30/205-9968

Árajánlatkéréshez kattintson ide!

Miért épp nálunk?

  • A tanácsadás szakképzett, udvarias

  • Megoldással szolgálunk bármire

  • Profi szerelők

  • Nincsenek rejtett költségek

  • Nem kell várnia a kiszolgálásra

  • A javítást is mi végezzük, ha szükséges

Árnyékolás főoldal Reluxa

Reluxa Békéscsaba

On-line is rendelhet egyszerűen reluxát.

Békés megye bármelyik városában lakik: Békéscsaba, Békés, Gyula, Mezőberény, Gyomaendrőd, Szarvas, Szeghalom vagy más településen szeretne információkat reluxa témakörben.

A reluxa réginek nevezhető az árnyékolók között, a redőny után a második legrégebbi konstrukció. Eleinte főleg 35 mm széles lamellákkal készült, a színválaszték általában egyféle zöld volt. Azóta a 35 -ös reluxát nem gyártják, helyette van a 25 mm-es, aminek a karnisa is kisebb, szintén 25 mm. Ez a keskenyebb változat sokkal tetszetősebb. Létezik egy még újabb verzió, ami 16 mm széles csupán. Ez az igazán exkluzív.

Hova szerelhető a reluxa?

A reluxa szinte bárhova felszerelhető, legyen az szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, iroda, csarnok stb. Roppant sokféle módon alkalmazható. Lehet ablak közé, ablak elé, a mennyezetre, az ablakkávába, ajtóra, térelválasztóbak is szerelni.

A mozgatása bowdennel és zsinórral vagy üvegpálcával és zsinórral történik.

Sokak elképzelésével ellentétben a reluxa alapanyaga alumínium és nem műanyag. Ez utóbbit csak a "multiknál" lehet kapni, de nagyon rövid ideig képesek elviselni a napsütést. Újabb fejlesztés a trópusi fából készített fareluxa, amely igazán esztétikus. Nem csak faablakokra, hanem műanyag nyílászárókra is szereljük.

A reluxa előnye viszonylagos olcsósága is.

Rendelje meg reluxáját!

Hívjon fel most!
06-30/205-9968

 

 

Ön a következő keresőszók egyikével jutott el oldalunkra: reluxa békés, reluxa békéscsaba, reluxa békés megye.

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Árnyékolók
 

Ahol munkákat vállalunk:

Békéscsaba, Kisnyék, Kétsoprony, Nagygyanté, Gyula, Körösnagyharsány, Méhkerék, Kötegyán, Mezőgyán, Sarkad, Okány, Sarkadkeresztúr, Zsadány, Újszalonta, Elek, Gyulavári, Kétegyháza, Újkígyós, Szabadkígyós, Kertészsziget, Füzesgyarmat, Dévaványa, Telekgerendás, Csorvás, Bucsa, Orosháza, Ecsegfalva, Körösladány, Kertészsziget, Békésszentandrás, Gyomaendrőd, Csabacsűd, Hunya, Kondoros, Kardos, Örménykút, Békés, Szarvas, Mezőberény, Köröstarcsa, Körösújfalu, Vésztő, Szeghalom, Murony, Biharugra, Tarhos, Geszt, Bélmegyer, Doboz, Csárdaszállás, Kamut, Székkutas, Tótkomlós, Csanádapáca, Medgyesegyháza