Segítségnyújtáshoz,
rendeléshez
hívjon fel!

kapcsolat

06-30/205-9968

Árajánlatkéréshez kattintson ide!

Miért épp nálunk?

  • A tanácsadás szakképzett, udvarias

  • Megoldással szolgálunk bármire

  • Profi szerelők

  • Nincsenek rejtett költségek

  • Nem kell várnia a kiszolgálásra

  • A javítást is mi végezzük, ha szükséges

Árnyékolás főoldal Roletta

Roletta Békéscsaba

Mi is az a roletta?

Békés megye bármelyik városában lakik: Békéscsaba, Békés, Gyula, Mezőberény, Gyomaendrőd, Szarvas, Szeghalom vagy más településen szeretne információkat roletta témakörben.

A roletta a roló elvét követi, ami a működését illeti. Egy vékony tengelyre tekeredik fel és a rugó ellenében lehet lehúzni vagy gyöngyzsinórral húzni fel és le. Ez az az árnyékoló, amire a Tom és Jerry rajzfilmben Tom fel szokott tekeredni. Általában két oldalt nincs vezetősín. És felül tok sem, hanem az egész szerkezet szabadon van.

Hova szerelhető fel a roletta?

A leggyakrabban ferde tetőablakokra kérik az ügyfelek. Ide nagyon jó árnyékoló. A rugó kifeszíti, ezért nem lóg a vászon. Kétféleképpen lehet ide szerelni. Az egyik megoldás az ablakba szerelni, ekkor az üveg előtt helyezkedik el és két oldalt van két csík, ahol nincs roletta. Ha az ablakkilincs engedi, akkor fel lehet tenni az ablakkeretre is. Ekkor eltakarja teljesen az üvegfelületet.

Ezen kívül az ablakok nyílószárnyára, valamint az ablak elé, a mennyezetre is szerelhető.

Milyen változatai vannak a rolettának?

Az anyaga lehet fényzáró, ami nem enged át fényt és fényáteresztő, ami részlegesen átengedi a fényt, tehát nem csinál teljesen sötétet, de arra alkalmas, hogy a nap ne tűzzön be és a számítógép monitorja látható legyen.

Rendelje meg rolettáját!

Hívjon fel most!

06-30/205-9968

 

Ön a következő keresőszók egyikével jutott el oldalunkra: roletta békés, roletta békéscsaba, roletta békés megye.

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Árnyékolók
 

Ahol munkákat vállalunk:

Békéscsaba, Kisnyék, Kétsoprony, Nagygyanté, Gyula, Körösnagyharsány, Méhkerék, Kötegyán, Mezőgyán, Sarkad, Okány, Sarkadkeresztúr, Zsadány, Újszalonta, Elek, Gyulavári, Kétegyháza, Újkígyós, Szabadkígyós, Kertészsziget, Füzesgyarmat, Dévaványa, Telekgerendás, Csorvás, Bucsa, Orosháza, Ecsegfalva, Körösladány, Kertészsziget, Békésszentandrás, Gyomaendrőd, Csabacsűd, Hunya, Kondoros, Kardos, Örménykút, Békés, Szarvas, Mezőberény, Köröstarcsa, Körösújfalu, Vésztő, Szeghalom, Murony, Biharugra, Tarhos, Geszt, Bélmegyer, Doboz, Csárdaszállás, Kamut, Székkutas, Tótkomlós, Csanádapáca, Medgyesegyháza