Segítségnyújtáshoz,
rendeléshez
hívjon fel!

kapcsolat

06-30/205-9968

Árajánlatkéréshez kattintson ide!

Miért épp nálunk?

  • A tanácsadás szakképzett, udvarias

  • Megoldással szolgálunk bármire

  • Profi szerelők

  • Nincsenek rejtett költségek

  • Nem kell várnia a kiszolgálásra

  • A javítást is mi végezzük, ha szükséges

Árnyékolás főoldal Szalagfüggöny

Szalagfüggöny Békéscsaba

Mit érdemes tudni a szalagfüggönyökről?

Békés megye bármelyik városában lakik: Békéscsaba, Békés, Gyula, Mezőberény, Gyomaendrőd, Szarvas, Szeghalom vagy más településen szeretne információkat a szalagfüggöny témakörben.

A szalagfüggöny olyan árnyékoló, amely lamellákból, szalagokból áll és egy karnisban mozog. Hasonlóan lehet működtetni, mint a reluxát, csak vízszintesen. A szalagokat tehát lehet a tengelyük körül forgatni és jobbra-balra húzni. Ehhez két zsinórt találunk a karnis végében.

Hova érdemes felszerelni a szalagfüggönyt?

Eleinte csak irodákban, szállodákban, konferenciatermekben alkalmazták. Manapság azonban lakóházakban is kérik. Előnyös, mert roppant elegáns. Nem kell külön átlátszó függöny és sötétítő függöny, elég egy szalagfüggöny. Lehet szerelni a plafonra és a falra is. Ez utóbbi esetben egy kis L alakú, fali konzol segítségével történik a rögzítés.

Milyen anyagokból készül a szalagfüggöny?

A karnis alumíniumötvözet, amely általában fehér színre van festve, de ettől eltérő színt is lehet kérni, felár ellenében.
A függönyök anyaga portaszító, szintetikus szövet, amely sokféle mintázattal és színnel készült. Létezik teljesen fényzáró változat is, amely a lamellák egyenesbe forgatásával nem enged át fényt.

A karbantartása, tisztítása egyszerű. Csak két enyhén mosószeres szivaccsal kell végigtörölni a lamellákat.

Rendelje meg most!
Hívja fel:

06-30/205-9968

 

 

Ön a következő keresőszók egyikével jutott el oldalunkra: szalagfüggöny békés, szalagfüggöny békéscsaba, szalagfüggöny békés megye.

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Árnyékolók
 

Ahol munkákat vállalunk:

Békéscsaba, Kisnyék, Kétsoprony, Nagygyanté, Gyula, Körösnagyharsány, Méhkerék, Kötegyán, Mezőgyán, Sarkad, Okány, Sarkadkeresztúr, Zsadány, Újszalonta, Elek, Gyulavári, Kétegyháza, Újkígyós, Szabadkígyós, Kertészsziget, Füzesgyarmat, Dévaványa, Telekgerendás, Csorvás, Bucsa, Orosháza, Ecsegfalva, Körösladány, Kertészsziget, Békésszentandrás, Gyomaendrőd, Csabacsűd, Hunya, Kondoros, Kardos, Örménykút, Békés, Szarvas, Mezőberény, Köröstarcsa, Körösújfalu, Vésztő, Szeghalom, Murony, Biharugra, Tarhos, Geszt, Bélmegyer, Doboz, Csárdaszállás, Kamut, Székkutas, Tótkomlós, Csanádapáca, Medgyesegyháza