Segítségnyújtáshoz,
rendeléshez
hívjon fel!

kapcsolat

06-30/205-9968

Árajánlatkéréshez kattintson ide!

Miért épp nálunk?

  • A tanácsadás szakképzett, udvarias

  • Megoldással szolgálunk bármire

  • Profi szerelők

  • Nincsenek rejtett költségek

  • Nem kell várnia a kiszolgálásra

  • A javítást is mi végezzük, ha szükséges

Árnyékolás főoldal Szúnyogháló

Szúnyogháló Békéscsaba

Hogy lehet szúnyoghálója egyszerűen?

Békés megye bármelyik városában lakik: Békéscsaba, Békés, Gyula, Mezőberény, Gyomaendrőd, Szarvas, Szeghalom vagy más településen szeretne információkat a szúnyogháló témakörben.

A szúnyogháló olyan eszköz, amivel meg lehet akadályozni, hogy a szúnyog, légy és egyéb rovar bejusson a lakásba, amikor szellőztetünk. Ugyanakkor legyen esztétikus, a levegőt engedje át minél jobban.

Milyen szúnyogháló típusok vannak?

A legegyszerűbbek a fix keretes szúnyoghálók. Ennek két változata van: a műanyag és a fix keretes szúnyogháló. A műanyag az elterjedtebb, ebből fehér, barna és aranytölgy színű van. Az alukeretes szúnyoghálóból pedig lehet a szivárvány minden színét elkészíteni.

A következő a mozgatható változat. Ennek is többféle válfaja van. Az első a rolós szúnyogháló, amely függőleges mozgatású és felül egy tokba tekeredik. Ugyanez megvan vízszintes irányban is. A tok ilyenkor oldalt helyezkedik el. Ez utóbbit duplaszárnyas ajtóra is fel lehet szerelni. És végül a legmodernebb a pliszé szúnyogháló. Itt a szúnyogháló legyezőformára van alakítva.

Miért jobb a műanyag keretes szúnyogháló, mint a falécből készült?

Nem kell festegetni, hiszen nem kopik úgy, mint a fa változat. Jobban ellenáll az időnek. Az üvegszálas hálónak köszönhetően tartósabb. Be lehet tenni a redőny és az ablak közé is. A hálót egyszerű cserélni, ha sok év múlva szükség lenne rá.

Rendelje meg a szúnyoghálóját!

Hívjon fel most!
06-30/205-9968


 

 

Ön a következő keresőszók egyikével jutott el oldalunkra: szúnyogháló békés, szúnyogháló békéscsaba, szúnyogháló békés megye.

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Árnyékolók
 

Ahol munkákat vállalunk:

Békéscsaba, Kisnyék, Kétsoprony, Nagygyanté, Gyula, Körösnagyharsány, Méhkerék, Kötegyán, Mezőgyán, Sarkad, Okány, Sarkadkeresztúr, Zsadány, Újszalonta, Elek, Gyulavári, Kétegyháza, Újkígyós, Szabadkígyós, Kertészsziget, Füzesgyarmat, Dévaványa, Telekgerendás, Csorvás, Bucsa, Orosháza, Ecsegfalva, Körösladány, Kertészsziget, Békésszentandrás, Gyomaendrőd, Csabacsűd, Hunya, Kondoros, Kardos, Örménykút, Békés, Szarvas, Mezőberény, Köröstarcsa, Körösújfalu, Vésztő, Szeghalom, Murony, Biharugra, Tarhos, Geszt, Bélmegyer, Doboz, Csárdaszállás, Kamut, Székkutas, Tótkomlós, Csanádapáca, Medgyesegyháza